Обосновани Футболни Прогнози

Йокохама Ф-Маринос - Серезо Осака

24 Август 2011 - 13:30
Йокохама Ф-Маринос
Серезо Осака
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе сблъсъка между тимовете на Йокохама Ф-Маринос и Серезо Осака от 23-ия кръг на шампионата в Джей Лига Дивизия 1 на Япония.

Статистиката за днешната среща:

Йокохама Ф-Маринос

Домакините са 4-ти в класирането с актив от 43 точки, записани след 13 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са вкарали 33 попадения в противниковата врата и са получили 21 гола в собствената си мрежа. У дома състава на Йокохама Ф-Маринос е изиграл 10 мача, в които има 8 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 17 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в Джей Лига Дивизия 1, футболистите на Йокохама Ф-Маринос имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали на противниците си 5 попадения и са получили 6 гола.

Серезо Осака

Отборът на гостите от Серезо Осака заема 14-та позиция в таблицата с актив от 26 точки, записани след 6 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи е реализирал 38 гола в мрежата на противниците си и е получил 32 попадения в мрежата си. Като гост състава е изиграл 11 срещи, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 18-15.

В предишните си 6 мача в Джей Лига Дивизия 1, футболистите на Серезо Осака имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 10 гола.

Йокохама Ф-Маринос - Серезо Осака - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Йокохама Ф-Маринос е постигнал 2 победи, състава на Серезо Осака също е спечелил 2 успеха, а 1 среща е завършила реми, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 мача у дома срещу Серезо Осака, футболистите на Йокохама Ф-Маринос са постигнали 1 победа и 1 равенство - 0-0 през Април 2010 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Йокохама Ф-Маринос постигна победа с 1-0 у дома над Джубило Ивата в предишната си среща в Япония след 2 поредни загуби в шампионата и е в серия от 6 поредни победи с общ резултат 9-3 на своя стадион.

Съставът на гостите от Серезо Осака стигна до реми 3-3 с Шимизу Ес-Пулс като гост в последния си мач в първенството на Япония и е без победа вече 3 срещи в първенството, а при визитите си е с 2 мача без победа.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.