Обосновани Футболни Прогнози

ГАИС Гьотеборг - Халмстад

1 Август 2011 - 20:00
ГАИС Гьотеборг
Халмстад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка между ГАИС Гьотеборг и Халмстад от 19-ия кръг на футболния сезон в Алсвенскан Лигата на Швеция.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

ГАИС Гьотеборг

Играчите на състава домакин се намират на 5-то място в таблицата с актив от 29 точки, след 9 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат положителна голова разлика 28-21 гола. На своя терен тима на ГАИС Гьотеборг е играл 9 двубоя, в които е записал 7 победи и 2 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига играчите на Скумриите имат записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 12-9.

Халмстад

Отборът на гостите от Халмстад е на последната 16-та позиция в класирането с общ актив от 7 точки, постигнати след една победа, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има отрицателна голова разлика 12-34 гола. Навън състава е изиграл 9 двубоя досега, в които има 1 равенство и 8 загуби и все още не е постигнал нито една победа, реализирал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 22 гола в мрежата.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига футболистите на Халмстад имат на сметката си 6 загуби, което красноречиво говори за моментната слаба форма на състава, при обща голова разлика 5-17.

ГАИС Гьотеборг - Халмстад - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, съставът на ГАИС Гьотеборг има спечелени 2 срещи, отбора на Халмстад е записал една победа, а в 2 мача двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Халмстад, играчите на ГАИС Гьотеборг нямат победа, записвайки 2 равенства по 1-1 в предишните 2 сезона .

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините има загуба с 0-2 като гост на Хакен в предишния кръг в Швеция, а у дома спечели в предишния си мач с 4-1 срещу Йоребро.

Отборът на гостите е в серия от 6 поредни загуби в първенството, 10 мача без победа с 8 загуби в тях, а като гост е в серия от 3 поредни загуби и само една спечелена точка в досегашните си 9 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.