Обосновани Футболни Прогнози

Варзин - Фейрензе

28 Февруари 2022 - 20:00
Варзин
Фейрензе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Сегунда Лига на Португалия между Варзин и Фейрензе. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Фейрензе на своя терен.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Варзин

Морските вълци са на 17-то място в таблицата с 15 точки, събрани след 2 победи, 9 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 23 двубоя са реализирали 15 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 30 гола в собствената врата. На собствения си терен Варзин е изиграл 11 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 8-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Бяло-черните е постигнал 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, като са разписали в противниковата мрежа 2 гола и са допуснали 4 гола от футболистите на своите съперници.

Фейрензе

Гостуващият тим на Фейрензе заема 4-та позиция във временното класиране с актив от 43 точки, постигнати след 13 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача има положителна голова разлика 36-24. Като гост съставът е изиграл 11 срещи, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига играчите на Фейрензе са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-7.

Варзин - Фейрензе - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Варзин е спечелил 1 победа, а състава на Фейрензе има записани 4 успеха, при обща голова разлика 3-7. В предишните 2 двубоя у дома с Фейрензе, футболистите на Варзин нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Варзин стигна до равенство в предишния си мач в Португалия, а у дома има загуба в последния си мач.

Съставът на Фейрензе записа равенство в последната си среща в шампионата на Португалия, а като гост има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.