Обосновани Футболни Прогнози

Атромитос - ОФИ Крит

7 Февруари 2022 - 19:30
Атромитос
ОФИ Крит
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
отложен

Днес попаднах на сблъсъка между футболните състави на Атромитос и ОФИ Крит от 21-ия кръг на футболното първенство в Супер Лига на Гърция.

Предоставям факти и статистика за днешния сблъсък:

Атромитос

Футболистите на Атромитос са на 13-та позиция в класирането с общ актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат отрицателна голова разлика 16-37. Като домакин Атромитос има 8 срещи досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Атромитос имат в актива си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3-12.

ОФИ Крит

Тимът на гостите от ОФИ Крит се намира на 8-мо място в класирането с актив от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 21 мача е отбелязал 27 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 27 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на ОФИ Крит имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

Атромитос - ОФИ Крит - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Атромитос е постигнал 1 победа, отбора на ОФИ Крит има записани 2 победи, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу състава на ОФИ Крит, Домакините от Атромитос са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Атромитос е в серия от 2 поредни загуби в Гърция, а у дома е с 2 последователни загуби.

Отборът на гостите от ОФИ Крит постигна победа в предишната си среща в Гърция, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.