Обосновани Футболни Прогнози

Пиза - Виченца Виртус

15 Февруари 2022 - 19:30
Пиза
Виченца Виртус
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 23-ия кръг на текущият футболен сезон в Италия в турнира Серия Б между футболните отбори на Пиза и Виченца Виртус.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Пиза

Футболистите на състава домакин заемат трето място в класирането с актив от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 мача са вкарали 28 попадения и са получили 16 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът на Пиза е изиграл 11 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 13-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б съставът на Пиза е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 5 гола и са получили 4 попадения от играчите на своите противници.

Виченца Виртус

Гостуващият състав на Виченца Виртус заема 19-то място в таблицата с актив от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 16 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 мача е реализирал 21 попадения и е позволил да му отбележат 40 попадения в своята мрежа. На чужд терен тимът има 11 двубоя до момента, в които има 2 победи и 9 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 21 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Виченца Виртус е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали 6 гола и са инкасирали 9 гола.

Пиза - Виченца Виртус - директни двубои

В предишните 5 мача между двата противника, Пиза има постигнатa една победа, състава на Виченца Виртус е спечелил 2 успеха, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 10-10. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Виченца Виртус, футболистите на Пиза нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Пиза е с 3 последователни ремита в първенството на Италия, а на своя стадион стигна до равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Виченца Виртус стигна до реми в предишния кръг в шампионата на Италия, а на чужд терен е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.