Обосновани Футболни Прогнози

Халешер - Валдхоф Манхайм

26 Февруари 2022 - 15:00
Халешер
Валдхоф Манхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Халешер и Валдхоф Манхайм от поредния кръг на първенството в Трета Лига на Германия.

Време е за статистиката за днешния футболен двубой:

Халешер

Играчите на тима домакин са на 14-та позиция във временното класиране с общ актив от 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 26 срещи са отбелязали 32 гола и са позволили да им отбележат 35 попадения в мрежата си. У дома Халешер е играл 12 срещи, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 20-16.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига футболистите на Халешер имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 2 получени гола.

Валдхоф Манхайм

Гостуващият отбор на Валдхоф Манхайм е на 4-та позиция в класирането с актив от 43 точки, натрупани след 11 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача има голова разлика 39-30. Далеч от дома съставът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 5 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 16 гола във вратата на приемащите го състави и е позволил да му вкарат 14 гола в собствената врата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Валдхоф Манхайм са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 6-5.

Халешер - Валдхоф Манхайм - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, Халешер има записани 2 победи, състава на Валдхоф Манхайм също е спечелил 2 победи, а в един двубой двата състава са завършили наравно, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 срещи у дома с тима на Валдхоф Манхайм, играчите на Халешер са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 3 победи в Германия, а на своя стадион е с 2 поредни успеха.

Тимът на гостите от Валдхоф Манхайм е с 2 поредни равни срещи в шампионата, а далеч от дома е с 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.