Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Бордо

27 Февруари 2022 - 16:00
Клермонт Фут
Бордо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между тимовете на Клермонт Фут и Бордо от поредния кръг на сезона в Лига 1 на Франция.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Клермонт Фут

Клермонт Фут заемат 15-то място в класирането с актив от 27 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните 25 двубоя са вкарали 26 попадения в противниковата врата и са допуснали 41 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Клермонт Фут е играл 12 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 16 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Клермонт Фут имат записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

Бордо

Съставът на гостите от Бордо е 20-ти във временното подреждане с общ сбор от 21 точки, събрани след 4 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача е реализирал 37 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 62 попадения в своята мрежа. При визитите си съставът има 12 мача до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е допуснал 37 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 футболистите на Бордо са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 19 гола.

Клермонт Фут - Бордо - преки срещи

В последният сблъсък между двата съперника, Клермонт Фут има спечеленa една победа, а отбора на Бордо не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в предишния кръг в първенството на Франция, а у дома има загуба в предишния си мач.

Отборът на гостите записа реми в последната си среща в Франция, а при визитите си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.