Обосновани Футболни Прогнози

Кремонезе - Монца

6 Февруари 2022 - 17:15
Кремонезе
Монца
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
3 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от поредния кръг на текущият шампионат в Италия в турнира Серия Б между футболните състави на Кремонезе и Монца.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Кремонезе

Кремонезе са 5-ти във временното подреждане със събрани 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат голова разлика 30-19. Пред своите предани привърженици Кремонезе е играл 10 срещи, в които има 5 победи, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-9.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Кремонезе имат в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 13-6.

Монца

Гостуващият тим на Монца се намира на 6-то място във временното подреждане с актив от 35 точки, натрупани след 9 победи, 8 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 двубоя има положителна голова разлика 28-21. На чужд терен отборът е играл 10 срещи, в които е записал една победа, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Монца е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 8 получени гола.

Кремонезе - Монца - преки срещи

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата съперника, Кремонезе не е записал нито една победа, а тима на Монца е постигнал 3 победи, при обща голова разлика 1-5. В предишната среща пред своите почитатели с тима на Монца, Домакините от Кремонезе нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Кремонезе допусна неуспех в последната си среща в първенството на Италия, а на собствения си терен е с 2 успеха.

Отборът на Монца постигна успех в последния си двубой в шампионата, а далеч от дома има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.