Обосновани Футболни Прогнози

Леганес - Сарагоса

11 Февруари 2022 - 22:00
Леганес
Сарагоса
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между отборите на Леганес и Сарагоса от 27-ия кръг на шампионата в Сегунда Дивисион на Испания.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Леганес

Домакините от Леганес са 16-ти в таблицата с 30 точки, натрупани след 7 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача имат отрицателна голова разлика 26-30. Като домакин Леганес има 12 двубоя, в които има 3 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 12-11.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Леганес имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са получили 6 попадения.

Сарагоса

Гостуващият отбор на Сарагоса заема 18-то място в класирането с общ актив от 30 точки, от 5 победи, 15 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя е успял да отбележи 20 гола във вратата на противниците си и е получил 26 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът има 13 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата мрежа и е получил 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион съставът на Сарагоса има на сметката си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3-7.

Леганес - Сарагоса - преки срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Леганес има постигнати 3 успеха, отбора на Сарагоса е постигнал 1 победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 9-2. В последните 2 мача на своя терен срещу Сарагоса, играчите на Леганес имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в предишния си двубой в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Отборът на Сарагоса е в серия от 4 последователни равенствa в шампионата на Испания, а на чужд терен е с 2 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.