Обосновани Футболни Прогнози

Дънди Юнайтед - Мъдъруел

9 Февруари 2022 - 21:45
Дънди Юнайтед
Мъдъруел
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Премиършип на Шотландия между футболните отбори на Дънди Юнайтед и Мъдъруел.

Ето и фактите за днешния мач:

Дънди Юнайтед

Играчите на състава домакин са на 6-та позиция във временното класиране с актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя са отбелязали 19 гола в противниковата врата и са инкасирали 27 гола в своята мрежа. На своя стадион Танадис Парк отборът на Дънди Юнайтед е играл 12 срещи досега, в които има 6 победи и 6 загуби, при голова разлика 10-14.

В последните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Терористите имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Мъдъруел

Отборът на гостите от Мъдъруел е на 4-то място във временното подреждане с общ актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 25 срещи е реализирал 27 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 37 попадения в собствената врата. На чужд терен съставът е изиграл 12 мача до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 18 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Стоманените е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-11.

Дънди Юнайтед - Мъдъруел - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Терористите е спечелил 2 победи, отбора на Мъдъруел също е записал 2 победи, а в един мач двата отбора са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи на своя терен с Мъдъруел, футболистите на Дънди Юнайтед са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Дънди Юнайтед е в серия от 2 последователни равни срещи в шампионата на Шотландия, а при домакинствата си постигна успех в последния си двубой.

Отборът на Мъдъруел допусна неуспех в предишната си среща в Шотландия, а на чужд терен постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.