Обосновани Футболни Прогнози

Транмиър Роувърс - Стивънидж

1 Февруари 2022 - 21:45
Транмиър Роувърс
Стивънидж
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 27-ия кръг на футболното първенство в Втора Лига на Англия между футболистите на Транмиър Роувърс и Стивънидж.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Транмиър Роувърс

Домакините от Транмиър Роувърс се намират на втора позиция в класирането с общ актив от 48 точки, събрани след 14 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи са отбелязали 28 попадения в противниковата врата и са получили 19 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Транмиър Роувърс има 14 мача, в които има 10 победи и 4 загуби, при голова разлика 19-10.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига футболистите на Роувърс са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 10 попадения и са инкасирали 5 попадения от футболистите на своите съперници.

Стивънидж

Съставът на гостите от Стивънидж е 17-ти в класирането с общ сбор от 31 точки, постигнати след 7 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача е реализирал 28 гола и е допуснал 42 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът има 13 срещи досега, в които е записал една победа, 4 равенства и 8 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 24 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига тимът на Стивънидж е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-8.

Транмиър Роувърс - Стивънидж - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата отбора, отборът на Транмиър Роувърс има записанa 1 победа, отбора на Стивънидж също е записал една победа, а 3 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Стивънидж, играчите на Транмиър Роувърс имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Транмиър Роувърс има загуба в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион има поражение в последната си среща.

Тимът на гостите от Стивънидж постигна успех в последния кръг в първенството на Англия, а като гост стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.