Обосновани Футболни Прогнози

Ерзурум ББ - Еюпспор

17 Февруари 2022 - 16:00
Ерзурум ББ
Еюпспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между Ерзурум ББ и Еюпспор от поредния кръг на текущото футболно първенство в ТФФ Първа Лига на Турция.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Ерзурум ББ

Домакините се намират на трето място в класирането с общ сбор от 42 точки, натрупани след 12 победи, 6 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 23 двубоя са реализирали 38 попадения във вратата на противниците си и са получили 27 попадения в своята мрежа. Пред собствените си предани почитатели Ерзурум ББ има 12 мача, в които има 10 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 27-12.

В последните си 6 официални срещи в ТФФ Първа Лига тимът на Ерзурум ББ е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Еюпспор

Гостуващият тим на Еюпспор е 4-ти във временното подреждане с актив от 40 точки, постигнати след 11 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача е вкарал 34 гола и е инкасирал 24 гола в собствената мрежа. Като гост съставът има 11 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата мрежа и е получил 15 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Еюпспор са постигнали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са записали 7 попадения и са получили 4 гола.

Ерзурум ББ - Еюпспор - преки срещи

В последната среща между двата съперника, Ерзурум ББ има записанa една победа, а Еюпспор няма постигната нито една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините записа равенство в последната си среща в шампионата, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Еюпспор има победа в последния кръг в шампионата, а като гост е в серия от 3 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.