Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ришон Лецион - Апоел Раанана

4 Февруари 2022 - 15:00
Апоел Ришон Лецион
Апоел Раанана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните отбори на Апоел Ришон Лецион и Апоел Раанана от 23-ия кръг на първенството в Израел в турнира Лига Леумит.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия мач:

Апоел Ришон Лецион

Домакините са 15-ти във временното класиране с актив от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя имат отрицателна голова разлика 28-35. У дома Апоел Ришон Лецион е играл 11 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит играчите на Апоел Ришон Лецион са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-8.

Апоел Раанана

Отборът на гостите от Апоел Раанана е 12-ти в таблицата с актив от 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 мача има голова разлика 22-28. При визитите си тимът е изиграл 11 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Апоел Раанана имат в актива си 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са реализирали 6 гола и са допуснали 7 попадения.

Апоел Ришон Лецион - Апоел Раанана - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата състава, Апоел Ришон Лецион има спечеленa 1 победа, отбора на Апоел Раанана също има записанa една победа, а 3 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Апоел Раанана, футболистите на Апоел Ришон Лецион нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Апоел Ришон Лецион допусна поражение в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си стигна до реми в последния си мач.

Отборът на гостите от Апоел Раанана записа равенство в предишния кръг в Израел, а при визитите си има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.