Обосновани Футболни Прогнози

Халешер - Тюркгюджю Мюнхен

8 Февруари 2022 - 20:00
Халешер
Тюркгюджю Мюнхен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболната среща от 26-ия кръг на футболното първенство в Германия в турнира Трета Лига между футболните състави на Халешер и Тюркгюджю Мюнхен.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен двубой:

Халешер

Футболистите на отбора домакин са 16-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 23 двубоя имат отрицателна голова разлика 27-35. На домашна сцена съставът на Халешер е изиграл 10 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 17-16.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Халешер е записал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са реализирали в мрежата на съперниците си 2 гола и са допуснали 8 гола от съперниците си.

Тюркгюджю Мюнхен

Гостуващият тим на Тюркгюджю Мюнхен е 18-ти в класирането с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 23 мача е вкарал 24 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 36 гола в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл 12 двубоя, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 9 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига съставът на Тюркгюджю Мюнхен има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 6-10.

Халешер - Тюркгюджю Мюнхен - директни мачове

В последните 3 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Халешер е спечелил 2 успеха, отбора на Тюркгюджю Мюнхен няма записана нито 1 победа, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 9-3. В последната среща на своя стадион срещу Тюркгюджю Мюнхен, Домакините от Халешер са записали една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Халешер записа равенство в последния си мач в първенството на Германия, а у дома постигна реми в последната си среща.

Съставът на гостите постигна равенство в последния кръг в Германия, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.