Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Читадела

23 Февруари 2022 - 19:30
Лече
Читадела
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния мач между футболните тимове на Лече и Читадела от 25-ия кръг на настоящият футболен сезон в Италия в Серия Б.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Лече

Домакините от Лече се намират на първо място във временното подреждане с 46 точки, записани след 12 победи, 10 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 24 двубоя са вкарали 40 гола и са допуснали 20 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът е играл 12 срещи до момента, в които има 8 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 27 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б съставът на Лече е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Читадела

Съставът на гостите от Читадела е на 10-то място в класирането с 35 точки, натрупани след 9 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача е вкарал 26 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 25 попадения в своята мрежа. На чужд терен тимът има 12 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-13.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Читадела е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Лече - Читадела - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, Вълците е постигнал една победа, отбора на Читадела има записани 2 успеха, а в 2 двубоя двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 7-11. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Читадела, Домакините от Лече нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините има успех в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от Читадела допусна загуба в предишния кръг в първенството на Италия, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.