Обосновани Футболни Прогнози

Пескара - Карарезе

2 Февруари 2022 - 22:00
Пескара
Карарезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 23-ия кръг на текущият шампионат в Италия в Серия С - Група В между футболните отбори на Пескара и Карарезе.

Ето и фактите за днешния сблъсък:

Пескара

Домакините се намират на 4-то място във временното подреждане с актив от 38 точки, събрани след 10 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 срещи са успели да отбележат 35 попадения в противниковата врата и са инкасирали 26 гола в мрежата си. Като домакин съставът има 11 двубоя до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 18 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Пескара е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са разписали в мрежата на своите противници 13 попадения и са получили 5 гола от футболистите на съперниците си.

Карарезе

Гостуващият тим на Карарезе се намира на 10-та позиция в таблицата с общ сбор от 28 точки, постигнати след 6 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи има голова разлика 22-27. Като гост тимът е играл 12 срещи, в които е записал 1 победа, 6 равенства и 5 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група В тимът на Карарезе е записал една победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 1 гола.

Пескара - Карарезе - преки срещи

В предишният сблъсък между двата противника, Пескара има спечеленa една победа, а отбора на Карарезе няма записана нито 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни победи в първенството, а у дома е с 2 поредни победи.

Тимът на гостите от Карарезе е в серия от 2 последователни равни срещи в Италия, а далеч от дома е с 4 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.