Обосновани Футболни Прогнози

Аугсбург - Фрайбург

19 Февруари 2022 - 16:30
Аугсбург
Фрайбург
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Германия в Бундеслига между Аугсбург и Фрайбург.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Аугсбург

Домакините от Аугсбург се намират на 16-та позиция във временното класиране с общ сбор от 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 22 мача имат голова разлика 24-38. У дома Аугсбург е изиграл 10 двубоя досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-16.

В последните си 6 официални мача в Бундеслига футболистите на Аугсбург са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 12 получени гола.

Фрайбург

Отборът на гостите от Фрайбург е 6-ти в класирането с актив от 34 точки, натрупани след 9 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 22 срещи има положителна голова разлика 34-25. Далеч от дома отборът е играл 11 двубоя досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 16-13.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на отбора от Шварцвалд са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Аугсбург - Фрайбург - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата отбора, Аугсбург няма постигната нито една победа, отбора на Фрайбург е спечелил 2 победи, а 3 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 3-8. В последните 2 срещи у дома с Фрайбург, играчите на Аугсбург нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Аугсбург допусна неуспех в предишния си двубой в първенството, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Съставът на Фрайбург записа равенство в последния си двубой в първенството на Германия, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.