Обосновани Футболни Прогнози

Кретей-Луситанос - Седан

25 Февруари 2022 - 20:00
Кретей-Луситанос
Седан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.55
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за сблъсъка между футболистите на Кретей-Луситанос и Седан от 23-ия кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Кретей-Луситанос

Кретей-Луситанос са на 16-то място в таблицата с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача имат голова разлика 20-37. У дома отборът е играл 10 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-14.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Кретей-Луситанос е записал 2 победи и 4 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 11 гола и са получили 13 попадения от играчите на своите противници.

Седан

Гостуващият отбор на Седан заема 7-мо място в таблицата с общ сбор от 35 точки, събрани след 9 победи, 8 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е отбелязал 28 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 21 попадения в своята врата. Като гост съставът е играл 10 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 13-13.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Седан имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 13-9.

Кретей-Луситанос - Седан - преки мачове

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата противника, Кретей-Луситанос е спечелил 1 победа, отбора на Седан също има постигнатa една победа, а в една среща двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 3-3. В последната среща пред своите почитатели с състава на Седан, играчите на Кретей-Луситанос имат една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 3 последователни загуби в първенството, а у дома има загуба в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 3 успеха в шампионата, а като гост постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.