Обосновани Футболни Прогнози

Бланско - Простейов

30 Май 2021 - 16:00
Бланско
Простейов
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между отборите на Бланско и Простейов от 26-ия кръг на шампионата в Национална Лига на Чехия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Простейов на своя терен.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Бланско

Футболистите на домакините са 13-ти в таблицата с временното класиране с 24 точки, постигнати след 6 победи, 6 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 25 двубоя са реализирали 28 попадения и са позволили да им вкарат 33 попадения в мрежата си. Пред собствените си привърженици Бланско е играл 12 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 12 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Бланско има в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са реализирали 7 попадения и са допуснали 10 гола.

Простейов

Тимът на гостите от Простейов е 3-ти в класирането с актив от 43 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 25 мача има положителна голова разлика 39-33. Далеч от дома отборът има 12 двубоя досега, в които е записал 10 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън, при обща голова разлика 23-11.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Простейов е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

Бланско - Простейов - преки срещи

В последният мач между двата съперника, Бланско не е постигнал нито една победа, състава на Простейов също не е постигнал нито 1 победа, а 1 двубой е завършил с равен резултат.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Бланско допусна неуспех в предишния кръг в Чехия, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Съставът на гостите от Простейов стигна до реми в предишната си среща в първенството, а на чужд терен е в серия от 4 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.