Обосновани Футболни Прогнози

Вил - Тун

20 Май 2021 - 21:00
Вил
Тун
Прогноза: 2
Коефициент: 1.70
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес видях изключително доходните коефициенти в футболния двубой между отборите на Вил и Тун от 36-ия кръг на футболното първенство в Чалъндж Лига на Швейцария. Вил излизат срещу Тун на Кибунпарк.

Стига приказки време е за фактите за днешния двубой:

Вил

Вил са 7-ми във временното класиране с актив от 39 точки, събрани след 10 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя са вкарали 42 попадения и са инкасирали 50 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Вил е играл 17 срещи, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 27-17.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Вил имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 16 гола и получени 12 гола.

Тун

Гостуващият състав на Тун е втори в таблицата с временното класиране с общ актив от 61 точки, постигнати след 18 победи, 7 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 35 срещи е отбелязал 55 гола в противниковата врата и е допуснал 45 попадения в собствената врата. При гостуванията си тимът е играл 17 мача до момента, в които има 8 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 29 попадения в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чалъндж Лига отборът на Тун е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Вил - Тун - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Вил е спечелил 2 победи, а Тун има постигнати 3 успеха, при общо голово съотношение 7-9. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Тун, футболистите на Вил са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Вил има неуспех в предишния кръг в първенството на Швейцария, а у дома има победа в последната си среща.

Тимът на гостите има загуба в последния си двубой в Швейцария, а далеч от дома постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.70 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.