Обосновани Футболни Прогнози

Сейнт Патрикс - Бохемианс

21 Май 2021 - 19:45
Сейнт Патрикс
Бохемианс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за двубоя между футболистите на Сейнт Патрикс и Бохемианс от поредния кръг на футболния шампионат в Ирландия в турнира Висша Дивизия. Играчите на Сейнт Патрикс излизат срещу футболистите на Бохемианс на своя стадион.

Време е за фактите за предстоящата среща:

Сейнт Патрикс

Домакините от Сейнт Патрикс са на второ място в таблицата с временното класиране с актив от 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 11 мача са вкарали 16 гола в противниковата врата и са получили 9 гола в собствената врата. Пред своите верни фенове тимът на Сейнт Патрикс е изиграл 5 двубоя досега, в които има 4 победи и 1 загуба, отбелязал е 9 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Сейнт Патрикс имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Бохемианс

Гостуващият състав на Бохемианс е на 6-то място в класирането с общ сбор от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 14-12. Като гост отборът е играл 6 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия играчите на Циганите имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Сейнт Патрикс - Бохемианс - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, съставът на Сейнт Патрикс има спечеленa една победа, отбора на Бохемианс има записани 3 победи, а един двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 2-7. В предишните 2 срещи у дома с тима на Бохемианс, Домакините от Сейнт Патрикс нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Сейнт Патрикс е в серия от 2 загуби в шампионата, а на своя стадион има поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Бохемианс е с 2 последователни успеха в Ирландия, а на чужд терен постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.