Обосновани Футболни Прогнози

Туран Туркестан - Жетису Талдикорган

28 Май 2021 - 17:00
Туран Туркестан
Жетису Талдикорган
Прогноза: 1
Коефициент: 1.98
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 14-ия кръг на първенството в Казахстан Висша Лига между отборите на Туран Туркестан и Жетису Талдикорган. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Жетису Талдикорган.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Туран Туркестан

Домакините от Туран Туркестан са 10-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са успели да реализират 12 гола и са позволили да им отбележат 23 гола в своята мрежа. На собствения си стадион отборът на Туран Туркестан е играл 7 двубоя до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Туран Туркестан е записал 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 6 гола и са инкасирали 4 гола.

Жетису Талдикорган

Гостуващият тим на Жетису Талдикорган заема 14-то място във временното подреждане с актив от 7 точки, постигнати след 3 победи, 1 равенство и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 мача има голова разлика 13-27. Като гост отборът е играл 7 срещи, в които е записал 1 победа, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 7 попадения в мрежата на приемащите го отбори и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Жетису Талдикорган е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8-12.

Туран Туркестан - Жетису Талдикорган - директни двубои

В последният мач между двата съперника, Туран Туркестан няма нито една победа, а Жетису Талдикорган има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Туран Туркестан постигна победа в предишния кръг в първенството на Казахстан, а на собствения си терен допусна загуба в последния си двубой.

Отборът на Жетису Талдикорган е в серия от 2 успеха в Казахстан, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.98 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.