Обосновани Футболни Прогнози

Гленавон - Уорънпойнт Таун

14 Май 2021 - 21:30
Гленавон
Уорънпойнт Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.64
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Гленавон и Уорънпойнт Таун от поредния кръг на първенството в Северна Ирландия в Група за Изпадане. Играчите на Гленавон излизат срещу Уорънпойнт Таун на Морнивю Парк.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Гленавон

Домакините от Гленавон заемат първо място във временното подреждане с актив от 55 точки, след 1 победа и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 срещи са успели да отбележат 5 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 4 гола в своята мрежа. Като домакин съставът на Гленавон има един мач, в който има 1 победа, реализирал е 4 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат едва един гол в мрежата си.

В последните си 2 официални мача в Група за Изпадане тимът на Гленавон има записани 1 победа и една загуба, като са вмъкнали на противника си 5 гола и са им вкарали 4 попадения.

Уорънпойнт Таун

Гостуващият отбор на Уорънпойнт Таун е на трето място в таблицата с временното класиране със събрани 33 точки, след 2 поредни успеха от старта на новия шампионат, като в изиграните общо 2 двубоя има голова разлика 3-1. Като гост тимът има 2 срещи, в които има 2 поредни победи, при обща голова разлика 3-1.

В последните си 6 официални срещи в Група за Изпадане футболистите на Уорънпойнт Таун са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 13 попадения и са им вкарали 11 гола.

Гленавон - Уорънпойнт Таун - преки срещи

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Гленавон има успех в предишната си среща в Северна Ирландия, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Съставът на Уорънпойнт Таун е с 2 последователни успеха в първенството на Северна Ирландия, а като гост е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.64 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.