Обосновани Футболни Прогнози

Луго - Мирандес

15 Май 2021 - 19:30
Луго
Мирандес
Прогноза: X2
Коефициент: 1.57
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 39-ия кръг на текущият футболен сезон в Сегунда Дивисион на Испания между Луго и Мирандес. Треньора на домакините извежда на Естадио Анхо Каро своите играчи срещу Мирандес.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Луго

Играчите на домакините от Луго се намират на 21-ва позиция в таблицата с временното класиране с 37 точки, натрупани след 8 победи, 13 равенства и 17 загуби от старта на сезона, като в изиграните 38 двубоя имат голова разлика 32-50. На своя стадион тимът е играл 19 мача досега, в които е записал 6 победи, 8 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на съперниците си и е получил 14 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Луго има в актива си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Мирандес

Тимът на гостите от Мирандес се намира на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 52 точки, събрани след 14 победи, 10 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 38 мача има голова разлика 36-36. На чужд терен тимът има 19 мача до момента, в които е записал 8 победи, 1 равенство и 10 загуби, вкарал е 17 гола в мрежата на своите домакини и е получил 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Мирандес е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 5 гола и са инкасирали 5 попадения от играчите на съперниците си.

Луго - Мирандес - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, съставът на Луго има спечелени 2 победи, отбора на Мирандес не е постигнал нито една победа, а 3 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Мирандес, Домакините от Луго са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Луго има поражение в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион записа реми в последната си среща.

Съставът на Мирандес има победа в последния кръг в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.