Обосновани Футболни Прогнози

Кювили-Руан - Бастия

10 Май 2021 - 21:45
Кювили-Руан
Бастия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.49
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от двубоя между отборите на Кювили-Руан и Бастия от поредния кръг на сезона в Лига Национал на Франция. Футболистите на Кювили-Руан приемат на Стад Амабл Мишлен Лозаи гостуващия отбор на Бастия.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Кювили-Руан

Домакините от Кювили-Руан се намират на втора позиция във временното класиране с актив от 58 точки, записани след 16 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи имат положителна голова разлика 48-29. На домашна сцена тимът на Кювили-Руан има 16 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 24 гола във вратата на противниците си и е допуснал 12 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Национал тимът на Кювили-Руан има на сметката си 1 победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

Бастия

Съставът на гостите от Бастия е водач във временното класиране с общ сбор от 60 точки, записани след 17 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя има положителна голова разлика 53-27. Далеч от дома отборът има 16 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 27-17.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал тимът на Бастия има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Кювили-Руан - Бастия - преки срещи

В предишната среща между двата съперника, тимът на Кювили-Руан няма спечелена нито една победа, а състава на Бастия има спечеленa една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Кювили-Руан е в серия от 4 последователни равни срещи в шампионата на Франция, а при домакинствата си постигна реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Бастия постигна успех в последния си двубой в шампионата, а далеч от дома постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.49 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.