Обосновани Футболни Прогнози

Кукеси - Влазня

7 Май 2021 - 19:00
Кукеси
Влазня
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболистите на Кукеси и Влазня от поредния кръг на сезона в Албания в турнира Суперлига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу футболистите на Влазня.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен двубой:

Кукеси

Играчите на домакините от Кукеси са 6-ти във временното подреждане с общ актив от 36 точки, постигнати след 10 победи, 6 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 мача са вкарали 37 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 42 попадения в мрежата си. У дома тимът има 15 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 8 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е получил 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Кукеси са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Влазня

Тимът на гостите от Влазня заема трета позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 54 точки, натрупани след 15 победи, 9 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 31 двубоя е вкарал 38 попадения и е допуснал 19 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е играл 15 мача, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 17-5.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Влазня е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-2.

Кукеси - Влазня - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Кукеси има записанa една победа, отбора на Влазня има постигнати 2 победи, а в 2 мача двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-4. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Влазня, играчите на Кукеси нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Кукеси е в серия от 3 поредни загуби в Албания, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Влазня стигна до реми в предишната си среща в първенството, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.