Обосновани Футболни Прогнози

Сутиеска Никшич - Титоград Подгорица

25 Май 2021 - 21:00
Сутиеска Никшич
Титоград Подгорица
Прогноза: 1
Коефициент: 1.82
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 36-ия кръг на текущият футболен шампионат в Черна Гора в Първа Лига между съставите на Сутиеска Никшич и Титоград Подгорица. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Титоград Подгорица.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Сутиеска Никшич

Домакините от Сутиеска Никшич са втори в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 57 точки, постигнати след 15 победи, 12 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи са отбелязали 55 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 32 гола в мрежата си. На собствения си терен Сутиеска Никшич е играл 17 мача досега, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 5 загуби, при голова разлика 26-21.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Сутиеска Никшич е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 2 гола.

Титоград Подгорица

Гостуващият състав на Титоград Подгорица е 10-ти в таблицата с временното подреждане с 28 точки, натрупани след 6 победи, 10 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача е отбелязал 21 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 50 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 17 срещи, в които има една победа, 4 равенства и 12 загуби, при обща голова разлика 11-29.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Титоград Подгорица са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-7.

Сутиеска Никшич - Титоград Подгорица - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Сутиеска Никшич има записани 3 успеха, отбора на Титоград Подгорица не е постигнал нито 1 победа, а в 2 срещи двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 11-2. В предишните 2 двубоя у дома с Титоград Подгорица, футболистите на Сутиеска Никшич имат 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Сутиеска Никшич е в серия от 2 поредни победи в Черна Гора, а на собствения си стадион има поражение в последната си среща.

Тимът на Титоград Подгорица има успех в последния си мач в първенството на Черна Гора, а на чужд терен има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.82 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.