Обосновани Футболни Прогнози

Номе Калю - Флора Талин

5 Май 2021 - 19:30
Номе Калю
Флора Талин
Прогноза: 2
Коефициент: 1.69
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе двубоя от поредния кръг на сезона в Мейстрилига на Естония между отборите на Номе Калю и Флора Талин. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Флора Талин на своя терен.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Номе Калю

Футболистите на тима домакин са 3-ти в таблицата с общ сбор от 12 точки, след 4 победи и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 11-7. Като домакин ФК Холивуд е изиграл 4 срещи до момента, в които има една победа и 3 загуби, отбелязал е 4 попадения в мрежата на своите гости и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Мейстрилига футболистите на ФК Холивуд са записали 3 победи и 3 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 10 попадения и са получили 6 гола от играчите на своите съперници.

Флора Талин

Отборът на гостите от Флора Талин заема 4-то място в таблицата с временното класиране с 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 5 двубоя е отбелязал 14 гола във вратата на противниците си и е получил 4 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът има 3 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Мейстрилига съставът на Флора Талин е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са разписали 16 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Номе Калю - Флора Талин - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Номе Калю има записанa една победа, състава на Флора Талин има спечелени 3 победи, а в една среща двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Флора Талин, футболистите на Номе Калю нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Номе Калю е с 2 победи в първенството, а на собствения си стадион постигна победа в последния си мач.

Тимът на гостите има успех в последния си двубой в Естония, а при визитите си има победа в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.69 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.