Обосновани Футболни Прогнози

Брайтън - Лийдс

1 Май 2021 - 17:00
Брайтън
Лийдс
Прогноза: 1
Коефициент: 2.20
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 34-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в Висша Лига между футболните тимове на Брайтън и Лийдс. Брайтън приемат на Фалмър Стейдиъм гостуващия отбор на Лийдс.

Информацията за днешния двубой:

Брайтън

Чайките се намират на 17-та позиция в класирането с 34 точки, записани след 7 победи, 13 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача имат голова разлика 33-39. У дома Чайките е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 2 победи, 8 равенства и 6 загуби, при голова разлика 16-19.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Брайтън е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 6 попадения и са инкасирали 4 попадения от противниците си.

Лийдс

Тимът на гостите от Лийдс се намира на 9-то място в класирането със събрани 47 точки, постигнати след 14 победи, 5 равенства и 14 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 33 двубоя има голова разлика 50-50. При визитите си съставът е изиграл 16 двубоя досега, в които има 8 победи и 8 загуби, вкарал е 28 гола в противниковата врата и е допуснал 31 попадения във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Юнайтед е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в вратата на своите противници 7 попадения и са инкасирали 4 гола от съперниците си.

Брайтън - Лийдс - преки двубои

В предишната среща между двата отбора, Брайтън е спечелил една победа, а отбора на Лийдс не е постигнал нито 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините допусна неуспех в последния кръг в Англия, а на своя стадион стигна до реми в последния си двубой.

Съставът на Лийдс е с 2 равни срещи в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.20 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.