Обосновани Футболни Прогнози

Боръм Ууд - Кингс Лин Таун

3 Май 2021 - 17:00
Боръм Ууд
Кингс Лин Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
5 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Боръм Ууд и Кингс Лин Таун от поредния кръг на настоящето първенство в Национална Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Кингс Лин Таун.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

Боръм Ууд

Домакините са 15-ти в класирането с актив от 46 точки, след 10 победи, 16 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 срещи имат голова разлика 40-38. У дома тимът е играл 18 срещи, в които е записал 4 победи, 9 равенства и 5 загуби, при голова разлика 18-20.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Боръм Ууд имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Кингс Лин Таун

Съставът на гостите от Кингс Лин Таун е 21-ви във временното подреждане с актив от 29 точки, от 7 победи, 8 равенства и 21 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 36 срещи има отрицателна голова разлика 39-76. Като гост отборът има 17 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 12 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е получил 42 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига играчите на Кингс Лин Таун имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 3-16.

Боръм Ууд - Кингс Лин Таун - преки срещи

В последната среща между двата противника, тимът на Боръм Ууд е записал една победа, а отбора на Кингс Лин Таун не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Боръм Ууд допусна неуспех в последната си среща в шампионата на Англия, а на своя стадион има загуба в последния си двубой.

Тимът на гостите записа реми в предишния кръг в Англия, а при гостуванията си постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.