Обосновани Футболни Прогнози

ГАИС Гьотеборг - Трелеборг

18 Май 2021 - 19:30
ГАИС Гьотеборг
Трелеборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на ГАИС Гьотеборг и Трелеборг от поредния кръг на футболното първенство в Суперетан Лига на Швеция. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Трелеборг на домашния си стадион.

Ето и информацията за днешната среща:

ГАИС Гьотеборг

Домакините от ГАИС Гьотеборг са 3-ти в класирането с 10 точки, постигнати след 3 победи, 1 равенство и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 5 мача са реализирали 5 попадения в противниковата врата и са инкасирали 3 попадения в мрежата си. На собствения си терен тимът на ГАИС Гьотеборг има 2 срещи до момента, в които е записал 2 поредни победи, при обща голова разлика 4-2.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Зелено-червените са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 3 гола.

Трелеборг

Тимът на гостите от Трелеборг се намира на 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с 7 точки, след 1 победа и 4 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните 5 срещи има положителна голова разлика 7-6. При визитите си отборът е играл 2 мача до момента, в които е записал 2 последователни равенства, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Трелеборг е постигнал една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са разписали 9 попадения и са допуснали 10 попадения.

ГАИС Гьотеборг - Трелеборг - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, съставът на ГАИС Гьотеборг е записал една победа, тима на Трелеборг има постигнати 2 победи, а в 2 мача двата съперника са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Трелеборг, футболистите на ГАИС Гьотеборг са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от ГАИС Гьотеборг допусна поражение в последния кръг в първенството на Швеция, а у дома е в серия от 2 успеха.

Съставът на Трелеборг е с 4 последователни равенствa в Швеция, а далеч от дома е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.