Обосновани Футболни Прогнози

Ийстли - Боръм Ууд

22 Май 2021 - 17:00
Ийстли
Боръм Ууд
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболната среща от поредния кръг на сезона в Англия в турнира Национална Лига между футболистите на Ийстли и Боръм Ууд. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Боръм Ууд на Тен Акрес.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Ийстли

Ийстли заемат 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с 62 точки, постигнати след 17 победи, 11 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 39 двубоя са вкарали 47 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 37 гола в своята мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици съставът на Ийстли има 20 срещи, в които е записал 10 победи, 6 равенства и 4 загуби, при голова разлика 24-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Ийстли има записани 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 4 получени гола.

Боръм Ууд

Гостуващият състав на Боръм Ууд е 13-ти във временното подреждане с общ сбор от 55 точки, записани след 13 победи, 16 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 40 срещи е реализирал 51 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 43 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 20 мача, в които е записал 8 победи, 7 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 26-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига играчите на Боръм Ууд са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

Ийстли - Боръм Ууд - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата състава, Ийстли е записал 3 победи, тима на Боръм Ууд няма спечелена нито 1 победа, а в 2 мача двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-6. В предишните 2 мача у дома с Боръм Ууд, футболистите на Ийстли са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Ийстли е в серия от 2 успеха в Англия, а на своя стадион е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите има победа в предишния си мач в шампионата на Англия, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.