Обосновани Футболни Прогнози

Ислоч Минск - Динамо Минск

9 Май 2021 - 17:30
Ислоч Минск
Динамо Минск
Прогноза: 2
Коефициент: 1.55
1 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Ислоч Минск и Динамо Минск от 8-ия кръг на футболното първенство в Беларус в турнира Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Динамо на домашния си терен.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Ислоч Минск

Ислоч Минск се намират на 7-мо място във временното класиране с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 11-11. Като домакин Ислоч Минск има 4 мача, в които има 2 победи и 2 загуби, реализирал е 4 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 5 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ислоч Минск са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са вкарали 10 гола и са допуснали 11 гола.

Динамо Минск

Гостуващият тим на Динамо Минск е 3-ти в класирането с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 7 мача има голова разлика 11-4. На чужд терен тимът е играл 3 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма поражение навън, при обща голова разлика 4-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Динамо Минск имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата мрежа 8 попадения и са допуснали 4 попадения от играчите на своите съперници.

Ислоч Минск - Динамо Минск - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, съставът на Ислоч Минск е спечелил една победа, тима на Динамо Минск е постигнал 3 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при обща голова разлика 3-5. В последните 2 срещи у дома с Динамо Минск, Домакините от Ислоч Минск имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна успех в предишната си среща в Беларус, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни поражения.

Съставът на Динамо Минск е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.