Обосновани Футболни Прогнози

РФШ Рига - БФЦ Даугавпилс

29 Май 2021 - 20:00
РФШ Рига
БФЦ Даугавпилс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на футболния сезон във Вирслига на Латвия между футболните тимове на РФШ Рига и БФЦ Даугавпилс. Играчите на РФШ Рига приемат на своя стадион противниковия футболен отбор на БФЦ Даугавпилс.

Ето и фактите за днешния футболен двубой:

РФШ Рига

РФШ Рига се намират на втора позиция в класирането с 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 11 двубоя имат положителна голова разлика 23-10. Пред собствените си предани фенове РФШ Рига е играл 5 срещи до момента, в които има 4 победи и една загуба, реализирал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на РФШ Рига е записал 6 победи и доказват, че са в прекрасна форма, при голова разлика 12-3.

БФЦ Даугавпилс

Отборът на гостите от БФЦ Даугавпилс е 4-ти в класирането с актив от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 10 мача е отбелязал 14 попадения и е позволил да му вкарат 13 попадения в своята врата. Навън отборът е играл 4 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вирслига играчите на БФЦ Даугавпилс са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 6 гола и са инкасирали 8 попадения.

РФШ Рига - БФЦ Даугавпилс - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на РФШ Рига е спечелил 5 победи, а тима на БФЦ Даугавпилс няма спечелена нито една победа, при общо голово съотношение 10-4. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на БФЦ Даугавпилс, футболистите на РФШ Рига са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е в серия от 6 последователни победи в шампионата на Латвия, а на собствения си терен е с 4 успеха.

Съставът на гостите от БФЦ Даугавпилс записа реми в предишната си среща в първенството, а на чужд терен постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.