Обосновани Футболни Прогнози

Байер Леверкузен - Фрайбург

28 Февруари 2021 - 19:00
Байер Леверкузен
Фрайбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще разгледам футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Германия в турнира Бундеслига между футболните тимове на Байер Леверкузен и Фрайбург. Треньора на домакините Петер Бош извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Фрайбург.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Байер Леверкузен

Аспирините са 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 37 точки, след 10 победи, 7 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 22 двубоя са вкарали 40 гола в противниковата врата и са получили 24 гола в мрежата си. Като домакин Аспирините е изиграл 11 срещи до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 23 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Байер Леверкузен е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Фрайбург

Съставът на гостите от Фрайбург заема 9-то място в таблицата с временното класиране с актив от 31 точки, натрупани след 8 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има положителна голова разлика 35-34. При визитите си съставът е изиграл 10 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-17.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на отбора от Шварцвалд е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Байер Леверкузен - Фрайбург - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата тима, Байер Леверкузен има записани 3 победи, тима на Фрайбург няма спечелена нито 1 победа, а в 2 срещи двата отбора са завършили без победител, при обща голова разлика 8-3. В последните 2 двубоя у дома срещу Брайзгауците, играчите на Байер Леверкузен са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 2 поредни ремита в Германия, а у дома записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите допусна загуба в предишния си мач в Германия, а на чужд терен постигна реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.