Обосновани Футболни Прогнози

Крю Александра - Акрингтън Стенли

23 Февруари 2021 - 21:00
Крю Александра
Акрингтън Стенли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните тимове на Крю Александра и Акрингтън Стенли от 30-ия кръг на настоящето първенство в Англия в Първа Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Акрингтън Стенли.

Стига приказки време е за статистиката за днешния мач:

Крю Александра

Домакините от Крю Александра заемат 14-та позиция във временното класиране с 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя имат голова разлика 37-37. На собствения си стадион Александра Стейдиъм Крю Александра е играл 14 двубоя до момента, в които има 7 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 22 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 14 гола в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Крю Александра имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Акрингтън Стенли

Гостуващият тим на Акрингтън Стенли заема 7-ма позиция в таблицата с временното класиране с актив от 46 точки, постигнати след 13 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има голова разлика 39-28. При визитите си съставът е играл 13 срещи досега, в които има 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 21-18.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Акрингтън Стенли са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали 10 гола и са им вкарали 5 гола.

Крю Александра - Акрингтън Стенли - директни двубои

В предишната среща между двата отбора, Крю Александра не е записал нито една победа, а тима на Акрингтън Стенли има записанa една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни загуби в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 равенствa.

Отборът на гостите записа равенство в последния си двубой в първенството на Англия, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.