Обосновани Футболни Прогнози

Судтирол - ФералпиСало

14 Февруари 2021 - 16:00
Судтирол
ФералпиСало
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 24-ия кръг на текущият футболен шампионат в Серия С - Група В на Италия между съставите на Судтирол и ФералпиСало. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващите футболисти на ФералпиСало.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Судтирол

Судтирол са втори във временното подреждане с актив от 47 точки, натрупани след 13 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи имат положителна голова разлика 39-17. На своя стадион Стадио Друсо Судтирол е играл 11 срещи, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Судтирол имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10-5.

ФералпиСало

Гостуващият тим на ФералпиСало е 9-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 35 точки, от 10 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 двубоя има голова разлика 33-32. При гостуванията си тимът е изиграл 11 двубоя, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 15-20.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на ФералпиСало има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са реализирали в противниковата врата 10 попадения и са получили 12 гола от футболистите на противниците си.

Судтирол - ФералпиСало - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, отборът на Судтирол има постигнати 2 успеха, тима на ФералпиСало също има спечелени 2 успеха, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 двубоя у дома с ФералпиСало, Домакините от Судтирол са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Судтирол е с 2 поредни успеха в първенството, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите има неуспех в последния кръг в Италия, а като гост допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.