Обосновани Футболни Прогнози

Ал Хилал Рияд - Ал Етифак Дамам

18 Февруари 2021 - 19:20
Ал Хилал Рияд
Ал Етифак Дамам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболния мач между футболните състави на Ал Хилал Рияд и Ал Етифак Дамам от 20-ия кръг на текущото първенство в Професионална Лига на Саудитска Арабия. Футболистите на Ал Хилал Рияд излизат срещу Ал Етифак Дамам на.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Ал Хилал Рияд

Играчите на тима домакин заемат трета позиция в таблицата с актив от 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат положителна голова разлика 30-13. Пред своите горещи почитатели Синята вълна има 9 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 15 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ал Хилал Рияд имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Ал Етифак Дамам

Тимът на гостите от Ал Етифак Дамам е 5-ти в таблицата с 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 срещи е реализирал 30 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 27 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 9 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-12.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Командосите е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са записали 11 гола и са получили 7 попадения.

Ал Хилал Рияд - Ал Етифак Дамам - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Ал Хилал Рияд е записал 5 успеха, а отбора на Ал Етифак Дамам не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 12-2. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Ал Етифак Дамам, играчите на Ал Хилал Рияд са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините има загуба в последния кръг в Саудитска Арабия, а на своя стадион допусна загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Ал Етифак Дамам постигна победа в последния кръг в шампионата на Саудитска Арабия, а на чужд терен има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.