Обосновани Футболни Прогнози

Холщайн Кил - Ерцгебирге Ауе

27 Февруари 2021 - 14:00
Холщайн Кил
Ерцгебирге Ауе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните отбори на Холщайн Кил и Ерцгебирге Ауе от 23-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Германия в турнира Втора Бундеслига. Холщайн Кил приемат на Холщайн Щадион гостуващия отбор на Ерцгебирге Ауе.

Факти и данни за днешния мач:

Холщайн Кил

Холщайн Кил заемат 4-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 42 точки, постигнати след 12 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 срещи са успели да отбележат 36 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 21 гола в собствената мрежа. У дома Холщайн Кил има 11 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 18-14.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Холщайн Кил има записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 10-4.

Ерцгебирге Ауе

Гостуващият състав на Ерцгебирге Ауе е на 9-то място във временното класиране със събрани 32 точки, след 9 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 31-30. Като гост тимът е играл 11 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 11-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ерцгебирге Ауе са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 9 попадения от противниковите отбори.

Холщайн Кил - Ерцгебирге Ауе - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата противника, Холщайн Кил е записал 2 успеха, отбора на Ерцгебирге Ауе има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Ерцгебирге Ауе, Домакините от Холщайн Кил са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Холщайн Кил има поражение в последната си среща в първенството, а на своя стадион е с 2 последователни победи.

Съставът на гостите има победа в предишната си среща в първенството на Германия, а далеч от дома е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.