Обосновани Футболни Прогнози

Ботошани - Газ Метан Медиаш

15 Февруари 2021 - 17:30
Ботошани
Газ Метан Медиаш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на Ботошани и Газ Метан Медиаш от поредния кръг на шампионата в Румъния в турнира Лига I. Ботошани излизат срещу Газ Метан Медиаш на домашния си терен.

Предоставям факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Ботошани

Играчите на домакините от Ботошани са на 6-та позиция в класирането с актив от 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са вкарали 33 попадения в противниковата врата и са инкасирали 28 гола в своята мрежа. Като домакин тимът има 11 мача до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-9.

В последните си 6 официални мача в Лига I отборът на Ботошани е постигнал 5 победи и една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Газ Метан Медиаш

Гостуващият тим на Газ Метан Медиаш е 8-ми в таблицата с 28 точки, от 8 победи, 4 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 22 мача е отбелязал 28 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 32 попадения във вратата си. Навън отборът е изиграл 11 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на своите домакини и е получил 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Газ Метан Медиаш са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-6.

Ботошани - Газ Метан Медиаш - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Ботошани има спечелени 2 успеха, състава на Газ Метан Медиаш няма спечелена нито една победа, а 3 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-4. В последните 2 срещи у дома с Газ Метан Медиаш, Домакините от Ботошани нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е с 3 последователни победи в Румъния, а на своя стадион е с 3 поредни успеха.

Отборът на Газ Метан Медиаш постигна победа в последния си двубой в шампионата на Румъния, а на чужд терен стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.