Обосновани Футболни Прогнози

Падерборн - Зандхаузен

20 Февруари 2021 - 14:00
Падерборн
Зандхаузен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам сблъсъка от поредния кръг на сезона от Втора Бундеслига на Германия между футболните тимове на Падерборн и Зандхаузен. Ес Це Пе излизат срещу играчите на Зандхаузен на своя терен.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Падерборн

Домакините от Падерборн са на 10-та позиция в класирането с 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 20 срещи имат положителна голова разлика 24-23. У дома тимът на Падерборн има 9 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 15 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 11 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Ес Це Пе имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

Зандхаузен

Тимът на гостите от Зандхаузен е 16-ти във временното класиране с актив от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 21 мача има голова разлика 24-42. Навън съставът е играл 10 двубоя досега, в които има 1 победа и 9 загуби, вкарал е 7 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 24 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Зандхаузен е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 11 получени гола.

Падерборн - Зандхаузен - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата тима, тимът на Падерборн няма нито 1 победа, състава на Зандхаузен има записани 2 успеха, а 3 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 5-12. В последните 2 мача на своя стадион с Зандхаузен, играчите на Падерборн нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Падерборн записа равенство в последния си мач в първенството на Германия, а у дома стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на Зандхаузен е с 2 поражения в първенството на Германия, а на чужд терен е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.