Обосновани Футболни Прогнози

Оснабрюк - Бохум

6 Февруари 2021 - 14:00
Оснабрюк
Бохум
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между Оснабрюк и Бохум от 20-ия кръг на футболния сезон в Германия в турнира Втора Бундеслига. Оснабрюк излизат срещу гостуващия футболен отбор на Бохум на своя терен.

Предоставям факти и статистика за днешния сблъсък:

Оснабрюк

Играчите на тима домакин са 13-ти във временното класиране със събрани 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи са успели да отбележат 20 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 29 гола във вратата си. Пред собствените си предани привърженици съставът е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Оснабрюк имат в актива си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 12 получени гола.

Бохум

Съставът на гостите от Бохум заема втора позиция във временното класиране с общ сбор от 36 точки, записани след 11 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 19 мача има положителна голова разлика 36-21. Навън отборът има 9 мача до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата врата и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига играчите на Фау Еф Ел са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са отбелязали 12 гола и са получили 7 гола.

Оснабрюк - Бохум - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата състава, Оснабрюк не е спечелил нито 1 победа, Бохум има спечелени 3 успеха, а в 2 двубоя двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-8. В последните 2 срещи у дома с тима на Бохум, играчите на Оснабрюк нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Оснабрюк е с 5 поредни поражения в Германия, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни поражения.

Тимът на гостите има неуспех в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.