Обосновани Футболни Прогнози

Мантова - Падуа

4 Февруари 2021 - 18:30
Мантова
Падуа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
0 - 6
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболните състави на Мантова и Падуа от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Серия С - Група В на Италия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Падуа на.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Мантова

Домакините заемат 10-та позиция в класирането с 32 точки, натрупани след 9 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача имат положителна голова разлика 30-25. Пред собствените си горещи привърженици тимът е играл 11 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 17-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В съставът на Мантова има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 5 гола от противниковите футболни тимове.

Падуа

Тимът на гостите от Падуа се намира на 4-та позиция във временното класиране с 38 точки, от 11 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 срещи има голова разлика 35-17. Навън съставът има 10 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група В футболистите на Падуа са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 6 попадения и са получили 3 попадения.

Мантова - Падуа - преки мачове

В предишните 3 играни мача между двата състава, тимът на Мантова няма нито една победа, Падуа е постигнал 2 успеха, а 1 среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 1-4. В последната среща на своя терен срещу тима на Падуа, Домакините от Мантова нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Мантова допусна неуспех в предишния кръг в Италия, а на собствения си терен има успех в предишната си среща.

Съставът на Падуа е в серия от 2 поредни равенствa в Италия, а при гостуванията си стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 6 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.