Обосновани Футболни Прогнози

Ал Ахли Джеда - Ал Итихад Джеда

11 Февруари 2021 - 19:20
Ал Ахли Джеда
Ал Итихад Джеда
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе срещата от 18-ия кръг на настоящият сезон в Саудитска Арабия в Професионална Лига между футболните състави на Ал Ахли Джеда и Ал Итихад Джеда.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата среща:

Ал Ахли Джеда

Домакините от Ал Ахли Джеда са 3-ти в таблицата с общ актив от 33 точки, постигнати след 10 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи имат голова разлика 30-25. На своя терен Ал Ахли Джеда е играл 8 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Ал Ахли Джеда има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Ал Итихад Джеда

Отборът на гостите от Ал Итихад Джеда се намира на 4-то място в класирането с 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има положителна голова разлика 22-16. На чужд терен тимът е играл 8 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 11-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Ал Итихад Джеда е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 8 гола и са инкасирали 6 попадения от противниковите отбори.

Ал Ахли Джеда - Ал Итихад Джеда - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, тимът на Ал Ахли Джеда има постигнати 3 успеха, Ал Итихад Джеда има спечеленa една победа, а един двубой е завършил реми, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Тигрите, играчите на Ал Ахли Джеда са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Ал Ахли Джеда има успех в последния кръг в Саудитска Арабия, а на собствения си стадион постигна равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите от Ал Итихад Джеда има победа в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.