Обосновани Футболни Прогнози

Йоувил - Олтринкам

13 Февруари 2021 - 17:00
Йоувил
Олтринкам
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 20-ия кръг на футболното първенство в Англия в турнира Национална Лига между футболните тимове на Йоувил и Олтринкам. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Олтринкам.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Йоувил

Футболистите на състава домакин се намират на 19-то място в таблицата с 20 точки, натрупани след 5 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача имат отрицателна голова разлика 25-31. Като домакин тимът на Йоувил има 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 13-14.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Йоувил има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са получили 8 попадения.

Олтринкам

Гостуващият тим на Олтринкам е 6-ти във временното класиране с актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има положителна голова разлика 27-25. Далеч от дома тимът е играл 13 срещи, в които има 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 17-15.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Олтринкам е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Йоувил - Олтринкам - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Йоувил е с 2 поредни поражения в шампионата на Англия, а у дома е в серия от 3 победи.

Отборът на гостите има поражение в предишния си двубой в шампионата на Англия, а при гостуванията си е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.