Обосновани Футболни Прогнози

Сумгаит - Карабах Агдам

19 Февруари 2021 - 16:00
Сумгаит
Карабах Агдам
Прогноза: 2
Коефициент: 1.36
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да обърна внимание на срещата от 16-ия кръг на футболното първенство в Азербайджан в Висша Лига между съставите на Сумгаит и Карабах Агдам. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия отбор на Карабах Агдам.

Стига приказки време е за фактите за днешния мач:

Сумгаит

Домакините са 4-ти в класирането с актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 срещи са реализирали 20 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 20 попадения в своята мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици Сумгаит е играл 8 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата мрежа и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Сумгаит имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-11.

Карабах Агдам

Тимът на гостите от Карабах Агдам е 2-ри във временното класиране с 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача има голова разлика 38-13. Навън тимът е играл 7 срещи досега, в които има 2 победи, 5 равенства и все още няма поражение навън, при обща голова разлика 12-5.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Карабах Агдам са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 7 гола.

Сумгаит - Карабах Агдам - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на Сумгаит има постигнатa една победа, състава на Карабах Агдам е постигнал 3 победи, а в един сблъсък двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-12. В предишните 2 срещи на своя стадион с Карабах Агдам, играчите на Сумгаит са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 2 победи в шампионата на Азербайджан, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Карабах Агдам допусна неуспех в предишния кръг в първенството на Азербайджан, а като гост има победа в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.