Обосновани Футболни Прогнози

Килмарнък - Мъдъруел

10 Февруари 2021 - 20:00
Килмарнък
Мъдъруел
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще пиша за футболната среща от 29-ия кръг на сезона в Премиършип на Шотландия между футболистите на Килмарнък и Мъдъруел. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Мъдъруел на своя терен.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Килмарнък

Кили са на 10-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 17 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са реализирали 26 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 39 попадения в мрежата си. У дома отборът е изиграл 13 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 17-19.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Килмарнък имат в актива си 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 13 получени гола.

Мъдъруел

Гостуващият тим на Мъдъруел се намира на 9-то място в таблицата с временното подреждане с 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 мача е реализирал 24 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 39 гола във вратата си. Като гост тимът е играл 13 двубоя, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Стоманените са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 7 гола и са получили 8 гола от играчите на съперниците си.

Килмарнък - Мъдъруел - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Килмарнък има спечелени 2 успеха, Мъдъруел също е записал 2 победи, а в един мач двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 4-3. В последните 2 срещи у дома с състава на Мъдъруел, футболистите на Килмарнък нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Килмарнък е в серия от 5 поражения в първенството, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Тимът на гостите от Мъдъруел допусна поражение в предишната си среща в първенството, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.