Обосновани Футболни Прогнози

Нотс Каунти - Дагенъм и Редбридж

9 Февруари 2021 - 20:00
Нотс Каунти
Дагенъм и Редбридж
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за футболния сблъсък от 19-ия кръг на шампионата в Национална Лига на Англия между тимовете на Нотс Каунти и Дагенъм и Редбридж. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу играчите на Дагенъм и Редбридж.

Ето и фактите за предстоящия двубой:

Нотс Каунти

Нотс Каунти са на 6-то място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача са вкарали 22 гола и са допуснали 13 попадения в собствената мрежа. Като домакин Нотс Каунти е играл 10 срещи досега, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 16-8.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Нотс Каунти имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 4-2.

Дагенъм и Редбридж

Отборът на гостите от Дагенъм и Редбридж заема 17-то място в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 19 срещи е вкарал 18 попадения и е допуснал 25 попадения в своята врата. Далеч от дома тимът е играл 11 мача досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига съставът на Дагенъм и Редбридж е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 11 получени гола.

Нотс Каунти - Дагенъм и Редбридж - преки мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата отбора, Нотс Каунти има постигнатa една победа, състава на Дагенъм и Редбридж също има записанa 1 победа, а в 1 среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-2. В последната среща на своя терен срещу Дагенъм и Редбридж, футболистите на Нотс Каунти са записали една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 2 поредни победи в шампионата на Англия, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща.

Отборът на Дагенъм и Редбридж е с 2 последователни равенствa в първенството на Англия, а при гостуванията си стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.