Обосновани Футболни Прогнози

Академико Визеу - Ароука

21 Февруари 2021 - 17:00
Академико Визеу
Ароука
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
0 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 21-ия кръг на шампионата в Сегунда Лига на Португалия между съставите на Академико Визеу и Ароука. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Ароука на домашния си стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Академико Визеу

Футболистите на тима домакин са 16-ти в класирането със събрани 19 точки, след 4 победи, 7 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 19 срещи са реализирали 15 попадения и са допуснали 22 гола във вратата си. У дома отборът е изиграл 10 срещи досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е получил 10 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Академико Визеу имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на съперниците си 6 попадения и са допуснали 9 попадения от играчите на противниците си.

Ароука

Съставът на гостите от Ароука е 6-ти в класирането със събрани 31 точки, постигнати след 8 победи, 7 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 20 двубоя е вкарал 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 10 двубоя, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на приемащите го тимове и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига футболистите на Ароука имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4 вкарани и 3 получени гола.

Академико Визеу - Ароука - директни двубои

В последните 5 мача между двата съперника, тимът на Академико Визеу има постигнатa 1 победа, тима на Ароука има постигнати 2 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с тима на Ароука, Домакините от Академико Визеу имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Академико Визеу има загуба в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион има успех в предишния си мач.

Съставът на Ароука записа равенство в предишния си мач в Португалия, а на чужд терен има успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.