Обосновани Футболни Прогнози

Конгсвингер - Согндал

30 Август 2020 - 16:00
Конгсвингер
Согндал
Прогноза: 1
Коефициент: 3.60
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на сезона в Норвегия в Първа Дивизия между Конгсвингер и Согндал. Конгсвингер излизат срещу гостуващите играчи на Согндал на Йемселун.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен двубой:

Конгсвингер

Kil заемат 11-то място в таблицата с временното класиране с 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 мача имат отрицателна голова разлика 14-22. Пред собствените си верни привърженици Конгсвингер е играл 5 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 3-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Конгсвингер имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-7.

Согндал

Гостуващият отбор на Согндал е на трета позиция във временното класиране с 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е отбелязал 29 попадения и е позволил да му вкарат 17 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 12 попадения в противниковата мрежа и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Согндал е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 16 гола и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни тимове.

Конгсвингер - Согндал - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, отборът на Конгсвингер е постигнал 2 успеха, а тима на Согндал има постигнати 3 успеха, при обща голова разлика 8-10. В последните 2 срещи на своя стадион с тима на Согндал, футболистите на Конгсвингер са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има успех в последния кръг в шампионата, а на собствения си стадион има поражение в предишната си среща.

Съставът на Согндал има успех в предишния си мач в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 3.60 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.